Alwy välkomnar Franklin Templeton fonder till fondtorget!

Investera

13th May 2022

Alwy välkomnar Franklin Templeton fonder till fondtorget!

Hos Alwy kan du spara i fonder från flera olika bolag helt utan provisioner, så kallade kickbacks. Istället för att behålla provisionerna själva så betalar vi ut dessa till dig som användare. På så sätt får du lägre avgifter och du får behålla en större del av kakan själv. Vi välkomnar nu Franklin Templeton fonder till fondtorget och i detta blogginlägg kan du läsa mer om de olika fonderna som du kan handla hos Alwy.

Alla investeringar i fonder innebär en risk och ditt sparande kan både öka och minska i värde.

Informationen nedan är tagen från Franklin Templetons hemsida och du finner mer information om fonden i inloggat läge på alwy.se.

Franklin Templeton US Opportunities

Fonden strävar efter att uppnå kapitaltillväxt genom att huvudsakligen investera i aktier i amerikanska företag som anses ha hållbara tillväxtegenskaper och som uppfyller kriterier för tillväxt, kvalitet och värdering. Dessa inkluderar små, medelstora och stora företag med stark tillväxtpotential inom ett brett spektrum av sektorer som har exceptionell tillväxtpotential och snabbväxande, innovativa företag inom dessa sektorer.

Franklin Templeton Global Bond

Fonden strävar efter att maximera den totala investeringsavkastningen bestående av en kombination av ränteintäkter, kapitaltillväxt och valutavinster genom att huvudsakligen investera i en portfölj av skuldförbindelser med fast eller rörlig ränta och skuldförbindelser utgivna av statliga eller statliga emittenter över hela världen.

Är du intresserad av att köpa någon av Franklin Templetons fonder? Logga in på Alwy och kom igång redan idag.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store