Alwy välkomnar Coeli fonder till fondtorget!

Investera

17th June 2022

Alwy välkomnar Coeli fonder till fondtorget!

Hos Alwy kan du spara i fonder från flera olika bolag helt utan provisioner, så kallade kickbacks. Istället för att behålla provisionerna själva så betalar vi ut dessa till dig som användare. På så sätt får du lägre avgifter och du får behålla en större del av kakan själv. Vi välkomnar nu Coeli till fondtorget och i detta blogginlägg kan du läsa mer om deras fond som du kan handla hos Alwy.

Alla investeringar i fonder innebär en risk och ditt sparande kan både öka och minska i värde.

Informationen nedan är tagen från Coelis hemsida och du finner mer information om fonden i inloggat läge på alwy.se.

Coeli Balanserad
Tydliga ställningstaganden med en koncentrerad portfölj

Coeli Balanserad är en aktivt förvaltad blandfond som huvudsakligen investerar direkt i nordiska och globala räntor och aktier. Fonden tar tydliga ställningstaganden med en koncentrerad portfölj som endast består av våra bästa idéer. Förvaltarna beslutar hur stor aktie- respektive ränteandelen ska vara i fonden vid olika tidpunkter beroende på marknadsläget. Coeli Balanserad har en neutral risknivå med 70 procent aktier som tillåts variera mellan 55–85 procent för att parera marknaden. Fonden passar den som vill ha en stabil grund i sitt långsiktiga sparande.

Är du intresserad av att köpa Coelis fond? Logga in på Alwy och kom igång redan idag.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store