Alwy application displayed on a computer and mobile screens

Om oss

Ett härligt gäng
branschutmanare.

Vi som arbetar med Alwy har mångårig erfarenhet inom bank & finans, dataanalys, artificiell intelligens, mjukvaruutveckling och marknadsföring.

Vision

Att hjälpa våra
medmänniskor

Idén för Alwy dök upp när vi själva skulle jämföra banker och det slog oss hur svårt det var att veta om man faktiskt hade gjort smarta val för sin ekonomi. Det finns bra tjänster som kan hjälpa dig med delar av din ekonomi men det finns ingen tjänst som kan hjälpa dig med helheten.

Vi skapade Alwy för att hjälpa dig med just helheten. För i slutändan handlar det om att du kan få mer pengar att göra saker som du tycker om. Vill du spara mer, kanske åka på en semester?

Du väljer själv vad du behöver och Alwy hjälper dig.

Boy playing with VR technology

Idén

Vi saknade en
knutpunkt för helheten

Istället för att du ska använda dig av 5-6 olika tjänster för ekonomin så jobbar vi för att skapa helhetstjänsten. En oberoende tjänst där du kommer förbättra din ekonomi samtidigt som du har full kontroll på alla delar som påverkar den.

Värderingar

Läs mer om värderingarna
som genomsyrar vår verksamhet.

Smiling girl with purple clothes

Kontakta oss

Ett enda samtal kan leda långt.

Helhetstjänsten
för din ekonomi.

Skapa ett konto på en minut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2020-2021 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter förbehållna. Optimize Savings AB. Holländargatan 23, 111 60 Stockholm. Organisationsnummer: 559249-2192

Vi använder cookies för att anpassa din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy.