Lär känna oss som jobbar på Alwy!

Sparande

26th October 2021

Lär känna oss som jobbar på Alwy!

Idén för Alwy dök upp när vi själva skulle jämföra bank och det slog oss hur svårt det var att veta om man faktiskt hade gjort smarta val för sin ekonomi. Det finns bra tjänster som kan hjälpa dig med delar av din ekonomi men det finns ingen tjänst som kan hjälpa dig med helheten. Vi skapade Alwy för att hjälpa dig med just helheten. För i slutändan handlar det om att du kan få mer pengar att göra saker som du tycker om. Men vilka är då vi som jobbar på Alwy? Det är vår VD Christoffer, David som är vår CTO, Lina som är vår CMO och Rasmus som är vår frontend utvecklare.

Christoffer är våran extremt driftiga och idésprutande ledare som motiverar och inspirerar oss i det dagliga arbetet. Han anser själv att hans roll framförallt innebär att se till att teamet trivs och har de resurser som behövs för att leverera en bra tjänst till våra användare. Det är även han som svarar på den feedback och de kommentarer vi får. Enligt honom så bidrar Alwy till en smartare ekonomi genom att på ett enkelt och tillgängligt sätt underlätta för att användarna ska få koll på sin ekonomi och ge dem användbara insikter. Fritiden spenderar Christoffer helst tillsammans med sin familj.

David är alla företags datanördsdröm som gillar att underhålla oss med sina pappaskämt! Hans roll är att programmera och bygga vår produkt utifrån användarnas önskemål och problemställningar. Det David gillar främst med Alwy är att man kan få spartips utan att man själv behöver lägga ner massa tid på att jämföra olika alternativ och att man kan få en tydlig överblick över sitt konsumtionsbeteende. David tillbringar sin lediga tid helst tillsammans med familjen och vänner. Han tycker om att träna och när tillfället ges beger han sig gärna ut i naturen på äventyr.

Lina visar oss vägen fram till kunderna med sin erfarenhet och breda kompetens inom marknadsföring. Hon vet hur man tar sig fram och når ut till kunderna bland alla företag som finns på marknaden idag. Enligt Lina är det bästa med Alwy att det är nytänkande och att man på ett tryggt sätt kan få koll på hela sin privatekonomi. Hon motiveras av att Alwy hjälper människor att nå sina mål och drömmar genom deras ekonomi och den positiva responsen tjänsten har fått. När Lina inte arbetar med Alwy tycker hon om att umgås med familjen och vänner, resa, träna, baka och pyssla.

Rasmus är det nyaste tillskottet i teamet som bidrar med en otrolig kreativitet och en hel del göteborgshumor till teamet. Han är en fena när det kommer till frontend utveckling och programmering. Rasmus beskriver Alwy som tjänsten för hela ens ekonomi genom att man samlar och får presenterat alla olika delar av ens ekonomi på ett lättförståeligt sätt vilket väcker viktiga insikter om användarnas finansiella ställning och konsumtionsmönster. Fritiden spenderar Rasmus med att utforska sin nya stad Stockholm och följa sitt favoritlag Manchester United i ur och skur, tyvärr är det dock mest skur just nu.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store