Alwy välkomnar TIN Fonder till fondtorget!

Investera

28th July 2022

Alwy välkomnar TIN Fonder till fondtorget!

Hos Alwy kan du spara i fonder från flera olika bolag helt utan provisioner, så kallade kickbacks. Istället för att behålla provisionerna själva så betalar vi ut dessa till dig som användare. På så sätt får du lägre avgifter och du får behålla en större del av kakan själv. Vi välkomnar nu TIN till fondtorget och i detta blogginlägg kan du läsa mer om deras fond som du kan handla hos Alwy.

Alla investeringar i fonder innebär en risk och ditt sparande kan både öka och minska i värde.

Informationen nedan är tagen från TINs hemsida och du finner mer information om fonden i inloggat läge på alwy.se.

TIN Ny Teknik
För dig som tror på teknik och hälsa

TIN Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för den som tror på innovation, småbolag och Norden. Fonden investerar i teknikdrivna tillväxtbolag och TIN Ny Teknik startades med tron att digitala tillgångar kommer bli mer värdefulla i framtiden.

Fondförvaltaren tror att teknisk utveckling kan lösa många av världens utmaningar och är nyckeln till en mer hållbar framtid. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet och fondförvaltaren tror på god dialog och inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande.

Huvudfokus är på småbolag med lönsam tillväxt och starka kassaflöden. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden. Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. Fondförvaltaren försöker hitta bolag som genom teknisk innovation kan uppvisa både hög tillväxt och hög lönsamhet.

Är du intresserad av att köpa TINs fond? Logga in på Alwy och kom igång redan idag.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store