Alwy välkomnar Enter fonder till fondtorget!

Investera

20th May 2022

Alwy välkomnar Enter fonder till fondtorget!

Hos Alwy kan du spara i fonder från flera olika bolag helt utan provisioner, så kallade kickbacks. Istället för att behålla provisionerna själva så betalar vi ut dessa till dig som användare. På så sätt får du lägre avgifter och du får behålla en större del av kakan själv. Vi välkomnar nu Enter fonder till fondtorget och i detta blogginlägg kan du läsa mer om de olika fonderna som du kan handla hos Alwy.

Alla investeringar i fonder innebär en risk och ditt sparande kan både öka och minska i värde.

Informationen nedan är tagen från Enters hemsida och du finner mer information om fonden i inloggat läge på alwy.se.

Enter Klimatfokus Ränta
Investera i den hållbara omställningen

Enter Klimatfokus Ränta är en aktivt förvaltad räntefond med bolag och avkastningspotential i fokus. Fonden finansierar den hållbara omställningen genom att enbart investera i företag som lever upp till Parisavtalets målsättningar. Enter Klimatfokus Ränta klassificeras som ”mörkgrön” i enlighet med Disclosure-förordningens artikel 9.

Enter Preserve
Balanserat sparande

Enter Preserve är en blandfond med hållbar inriktning som placerar i räntor och aktier i Sverige med inslag av nordiska innehav. Enter är övertygade om att hållbarhet och finansiella resultat har en stark koppling. Därför gär de sina egna hållbarhetsanalyser på samtliga investeringar och när de investerar är hållbara affärsmodeller och bolag som gynnas i den hållbara omställningen två av de grundläggande kvalitetskriterier de letar efter.

Enter Select
Fokuserad aktiv Sverigeförvaltning

Enter Select är en aktivt förvaltad all cap-fond med fokus på svenska bolag. Fonden investerarar sedan 2007 enligt Enters beprövade förvaltningsfilosofi i bolag med starka marknadspositioner, bra management, goda kassaflöden och attraktiv värdering.

Enter Småbolagsfond
Vi handplockar de bästa småbolagen

Aktivt förvaltad svensk småbolagsfond. Enter Småbolagsfond kapitaliserar på den drivkraft som finns bland svenska småbolag. De handplockar de bolag som de bedömer kommer växa vinsten betydligt snabbare än genomsnittet.

Enter Sverige
Aktiv Sverigeförvaltning

Enter Sverige är en aktivt förvaltad all cap-fond med fokus på svenska bolag. Fonden investerar sedan 1999 enligt Enters beprövade förvaltningsfilosofi i bolag med starka marknadspositioner, bra management, goda kassaflöden och attraktiv värdering.

Är du intresserad av att köpa någon av Enters fonder? Logga in på Alwy och kom igång redan idag.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store