Bopti blir Alwy!

Namnbyte

13th April 2021

Bopti blir Alwy!

Nu byter vi namn från Bopti till Alwy! Samma tjänst och team – bara ett nytt namn.

Sen vi startade Bopti i Mars 2020 har mycket hänt. Ni är nu tusentals fantastiska användare som använder er av vår tjänst för att få koll på ekonomin, använder våra smarta verktyg samt läser vår blogg. Vi är så glada över att ni finns och vi jobbar stenhårt för att göra det lättare att få koll på ekonomin.

Därför byter vi namn

I takt med att vi växer så har det hänt att användare har förväxlat oss med fondroboten Opti och så kan vi ju inte ha det. Därav så påbörjades ett arbete med att ta fram ett nytt namn och såhär tänkte vi när vi kom fram till Alwy:

Vårt nya namn ska anspela på att man ser hela sin ekonomi på ett och samma ställe – allt i en vy

Namnet ska kännas personligt då vi utvecklar Alwy för våra användare och deras ekonomi

Vad kommer härnäst?

Nu när vi har ett nytt namn så är det full fokus på att bygga den ledande tjänsten för privatekonomi och vi ser framemot att presentera flera funktioner som kommer att förenkla din ekonomi.

Gillade du inlägget?

Dela gärna på sociala medier ❤️

Vill du läsa mer?

Fler artiklar från Alwybloggen

Informationen på Alwybloggen utgör inte tillhandahållande av ekonomisk rådgivning och du är alltid själv ansvarig för din ekonomi och de beslut du tar när det kommer till din ekonomi. Allt användande av informationen på Alwybloggen sker därmed på egen risk. Alwy friskriver sig ansvar för det resultaten som kan bli följden av att en användare på olika sätt nyttjar den information som presenteras på Alwybloggen.

Just nu

Testa gratis i 7 dagar!

Ingen bindningstid

Kom igång på en minut

overview-mockup.png

Backas av

En av Sveriges mest lovande start-ups

Copyright © 2020-2024 Optimize Savings AB. Högkvarter: Stockholm, Sweden. Alla rättigheter reserverade. Optimize Savings AB. Medborgarplatsen 25, 118 72, Stockholm. Organisationsnummer:559249-2192

QR Link to App Store